Take Away Meny
1. PAPADAM.
Krispigt finmalet ris med linsbröd och mintsås.
15:-
2. LASAN AUR PANEÉR KA NAAN.
Med vitlök och ost, serveras med raita
25:-
 
3,

VEG PAKORA.
En blandning
av grönsaker, friterade med Mr.Indias speciella kryddor och gram mjöl.
30:-

.4,
CHICKEN
PAKKORA.

Grillad kyckling friterad med Mr.Indias speciella
kryddor och gram mjöl
30:-
 
5 CHIKKEN TIKKA ROLL.
Indiskt bröd fyllt med kyckling, tikkabitar, gurka, tomat, sallad, hot och sweet sås
35:-
6. SAMOSA.
Vegetarisk pirog eller med kött. Serveras med sallad och dressing.
25:
 
7. MIXED GRILL.
Tandoori kyckling, murgh, kyckling tikka, lasuni, seek kebab.
119:-
8. TANDOORI chicken.
Marinerad kyckling med tandoori kryddor, grillad i tandooriugn.
109:-
 
9.

CHICKEN TIKKA.
Olika kebaber
med
rättika och vitlök
109:-

10. MURGH LASSUNI. Kycklingfile marinerad med vitlök, grön chili och kryddor,
grillad i tandooriugn.
109:-
 
11.

SEEK KEBAB.
Kryddiga
lamfärsköttbullar, grillade i tandooriugn.
109:-
.12.
PRAWN TANDOORI
Tigerräkor marinerade med
tandoorikryddor, grillade i tandooriugn.
109:-
 
13.

TIKKA MASALA.
Marinerad grillad kyckling i en smakfull kryddsås och grädde.
99:
14.
MADRAS CHICKEN
Kycklinggryta med lök, ingefära och koriander i en smakfull currysås.
99:
 
15. CHICKEN KORMA.
Kycklingfilé kokad i en krämig blandning av mandlar, grädde, kokosmjölk och Mr.Indias speciella kryddor.
99:-
16. BUTTER CHICKEN.
Marinerad kycklingfilé kokad med tomatsås, kryddor i en smakfull smörsås.
99:-
 
17.
BALTI CHICKEN.
Vitlöksmarinerad kycklingfilé i
stark rödvinssås med ingefära och
paprika.
99:-
18.
PALAK CHICKEN.
Grillad kycklingfilé med vitlök, lök
ingefära och färska spenatblad.
99:-
 
19. CHICKEN KADAHI .
Kycklingfilé tillagad med ongefära, grön chili, paprika och tomat i en kryddig currysås.
99:-
20. CHICKEN
VINDALOO.

Kycklingfilé brässerad i palmvinäger med farinsocker, piri-piri och masala.
99:
 
21. MR.INDIA SPECIAL
CHICKEN

Kycklingfilé marinerad med Mr. Indias speciella kryddor
chilisås.
99:-
22. ROGAN JOSH LAMB.
Lammgryta i en smakfull sås med yoghurt, curry och cashewnötter.
105:-
 
23.

 

LAMMB KORMA.
Lammfilé i en krämig sås med kryddor. Mandlar cocosmjölk och grädde
105:-

24. BALTI LAMB.
Lamm marinerad i vitlök och chili. Paprika och rödvin i en kryddstark sås.
105:-
 
25. LAMB KADAHI.
Lammfilé med ingefära,chili,paprika i en kryddig currysås.
105:-
26. SAAG GOSHT.
Lammfilé med lök, vitlök, ingefära och färska spenatblad.

105:-
 
27. LAMB WINDALOO
Lammfilé brässerad i palmvinäger. Farinsocker, piri-piri och och masala. 105:-
28. LAMB ACHARI .
Lamm med cocos och chilisås.Toppad med färsk koriander.
105:-
 
29. MR.INDIA SPECIAL LAMB
Lammfilé marinerad i Mr.Indias speciella kryddor
105:-
30. BEEF BALTI.
Oxkött marinerad i vitlök, chili, paprika
och rödvin i en kryddstark sås.
95:-
 
31. BIFF KADAHI
Oxkött med ingefära, chili och paprika i en kryddig chilisås.
95:-
32. BEEF SHARABI.
Oxkött med vitlök, kryddstark cognacsås, ingefära
och grön chili och paprika. 95:-
 
33. BEEF SAAG WALA.
Oxkött med lök,vitlök, ingefära och färska spenatblad
95:-

34. BEEF CORMA.
Oxkött i krämig sås med kryddor, mandlar, cocosmjölk och grädde.
95:-
 
35. MR.INDIA SPECIAL BEEF.
Oxkött marinerat i Mr.Indias speciella kryddor.
95:-
36. PRAWN KORMA.
Tigerräkor i en krämig sås med kryddor, mandel, cocosmjölk och grädde.
109:-
 
37. BALTI PRAWN.
Tigerräkor marinerade i vitlök och chili. Paprika och rödvin i en kryddstark sås.
109:-
38. PRAWN
KADAHI.
Tigerräkor med ingefära, chili, paprika i en kryddig currysås.
109:-
 
39. PRAWN JAHANGIRI.
Tigerräkortillagade i spenat, koriander, grön chili och tomat.
99:-
40.

DAHL TARKA .
Gula linser kokta med tomat och lök.Gratinerade med färska korianderblad.
79:-

 
41. PALAK PANEER.
Egenlagad färskost i spenat, tomat, grön chili, färsk koriander.
85:-
42. PANEER BUTTER MASALA.
Egenlagad färskost med smör, mild sås och indiska kryddor.
85:-
43. CHANA MASALA.
Kikärtor i currysås, masala.
85:-
44. MUTTER PANEÉR.
Färsk egenlagad ost, serverad med ärtor, ingefära och koriander i en smakfull currysås.
85:-
 
45. ALU GOBI.
Blomkål och potatis tillagade med tomat,
lök och ingefära och garam masala
85:-
46. MIX VEG KORMA.
Grönsaksgryta med currysås och chasewnötter.
79:-
47. CORN CAPSICUM MASALA.
Paprika. Majs kokas i het kryddig
cocossås.
85:-
48. SHAHI PANEER.
Färsk egenlagad ost
i mild sås med cashewnötter och
russin.
85:-
49. GOAN FISH CURRY.
Fiskfilé tillagad i
senap och
kokosmjölk och currykrydda.
95:-
50. FISH BUTTER MASALA
Fiskfilé i tomatsås med Mr.India specialkryddor
95:-
51.
FISH KADAHI.
Fiskfilé med grön chili, vitlök och garam masala
95:-
52.
FISH PUNJABI MASALA.
Fiskfilé i mynta och
kikärtor.
95:-
53. MR.INDIA FISH SPECIAL
Fiskfilé. Mr.India specialkryddor.
95:-
54. NAANBRÖD.
Mjukt bröd bakat i
tandooriugn.
15:
 
55. GARLIC NAN.
Mjukt bröd toppat med vitlök och koriander.
25:-
56. CHEESE/CHILI NAN.
Bröd, fyllt med ost elller chili.
30:-
57. PERSVARI NAN
Bröd fyllt med cashewnötter, mandel, russin cocos,och socker.Rostade i traditionell indisk tandooriugn.
40:-
58. KEEMA NAN.
Ett bakat bröd i lerugn,
fyllt med lammfärs. koriander och kryddor
35:-
59. RAITA.
Yoghurt med gurka, tomat, rödlök och kryddor.
20:-
60. CHILI PICKELS.
Färsk, grön chili, konserverad i en het kryddig blandning.
20:-
61. MANGO CHUTNEY.
Söt och kryddig
mangobitar.
20:-
62. MANGO LASSI.
Traditionell yoghurtdryck med mangosmak.
30: